Rólam írtátok

 

" Épp akartam írni,hogy áradozok rólad mindenkinek, milyen jól csinálod. Odafigyelsz az emberekre, ott vagy, segítesz." Sz. Tündi

 

"Nagyon gratulálok neked nagyon ügyes vagy. Jó kis példakép vagy Mónika" A. Andi

 

Pénz, Siker Teremtése Sykpe-os Program után:

"Megint fantasztikus élményben volt részem miattad, általad. A teremtő áldjon meg érte." R. Ferenc

 

V.I.P. Est után:

"Szia Mónika! Nagyon köszönöm a tegnapi nagyszerű foglalkozást: tartalmas volt, sokat kaptam tőle, remekül összeállt a téma! Köszönöm, hogy a VIP csoportban lehettem, nagyon jól csinálod és kívánok sok örömöt, boldogságot többek között a Gondolatváltás születésnapja alkalmából is! Szeretettel ölellek és nagyon köszönöm még egyszer!" M.K.

 

Konzultáció után:

"Nagyon szépen köszönöm!! Sok pozitív változás történt az életemben, amióta thetáztunk. Már megvásároltam a könyvet is, hogy jobban megértsem a technikát. Nagyon szeretném megtanulni, és alkalmazni magamon. Köszönöm neked az első konzultációmat:"  K.

 

ThetaHealing Alaptanfolyam után:

"Hatalmas élmény - Mónikával a lehető legjobb tanárunkkal, aki végigvezetett bennünket ezen a csodán, megkaptunk mindent amit csak lehetett és még azon is túl, és a 2 legklasszabb diáktársammal Inezzel és Erzsébettel. Hatalmas, támogató energiában, rengeted felismerésben, nagy röhögésekben, és olyan csodákban volt részem ami életem egy meghatározó élménye! Mindenkinek szívből köszönöm"