Konzultációk után

Miért jó konzultáción részt venni?

Mert csak veled foglalkozom, a Te változásra váró problémáidon dolgozunk.

- Szeretnéd, ha rátalálnál életed céljára?

- Szeretnél szeretetteli párkapcsolatban élni? 

- Szeretnél megszabadulni a pánikbetegségedtől, szorongásaidtól, fóbiáidtól?

- Szeretnél leszokni a cigarettáról?

- Szeretnéd megtalálni az ideális testsúlyodat? 

- Szeretnél boldog házasságban élni?

- Szeretnéd, ha a párkapcsolatodban/házasságodban is önmagad lennél?

- Szeretnél gyermeket?

- Válás után vagy, és szeretnél visszatalálni önmgadhoz?

- Szeretnél munkahelyet váltani?

- Szeretnéd fejleszteni az intuíciódat?

- Szeretnéd ha lenne pénzed? 

- Szeretnél új helyre költözni, de nem tudod eladni a lakásodat/házadat?

- Asztmás vagy, esetleg más allergiával küzdesz?

- Félsz a kutyáktól az utcán?

- Gombás fertőzésekkel küzdesz?

- Nem tudsz nő/férfi lenni, és megélni a szexualitásodat a partnerkapcsolatodban?

- Pajzsmirigy-, magas (alacsony) vérnyomás stb. problémáid vannak?

- Szkeptikus vagy? Akkor pláne nincs vesztenivalód, hogy részt vegyél egy konzultáción.

 

(Egy konzultáció alkalmával, több témán is tudunk dolgozni.)

Most azon gondolkozol, hogy vajon ezekre tényleg lehet megoldás?

 

 IGEN, MINDENRE VAN MEGOLDÁS, hisz Te magad vagy a változás! 

Ha Te magad valóban szeretnél változtatni az életeden, életedben, a gondolkodásmódodon.

Megkeressük azokat a tudatalatti hitrendszereket, beidegződéseket, amik a nem kívánt állapotot/érzelmet/betegséget/élethelyzetet fenntartják vagy éppen az álmaid, vágyaid beteljesülésében akadályoznak.

Saját valóságunk megteremtése során programokat, gondolatformákat és kollektív tudatosságot teremtettünk. Annak érdekében, hogy megszabaduljunk a béklyóinktól, a félelem, a harag és a gyűlölet helyett az élet örömteli dolgaira kell koncentrálnunk. 

Hogy mennyire vagyunk jól, azt az szabja meg, mennyire tudjuk egyensúlyba hozni az érzelmeinket. Gyakran megfeledkezünk arról, hogy azért vagyunk itt, hogy megtapasztaljuk az örömöt, hogy lélegezzünk és hogy ezen a csodálatos módon létezzünk. A tüdőnk minden egyes lélegzetvétellel ünnepel. Kihívásunk ezen a bolygón, hogy az érzéseink, az ösztönös vágyaink, a szenvedélyeink és a fizikai világba vetett létezésünk uraljon bennünket.

Ezen a földi játszótéren tanuljuk meg, hogyan legyünk mesterei a saját testünknek, hogyan érzékeljük a fizikai testünket a Teremtés aspektusából. 

Bármi "problémán", - ami valójában egy sztori a fejünkben, amit évek óta mesélünk magunknak - tudunk dolgozni, de mégis szeretném felhívni a figyelmed specialitásaimra, ami az évek során kitakarított hitrendszerek alapján - saját magam és a klienseim által - került összegyűjtésre, melyből elkészítettem a Csoportos programokat. 

A konzultáción az alaphiedelmeinket is tisztítjuk, elengedjük, hogy minél tudatosabban tudjuk a saját életünket - jelenünket - élni. Ahogy kidolgozzuk magunkból a korlátozó hitrendszereinket, változik a környezetünk, illetve a környezet reagálása is. A hangosan kimondott vagy csak gondolatban felmerülő szavak nagy hatással vannak a mindennapi életünkre. Ha egy kijelentésnek elég ideje van, hamarosan valósággá válik. 

 Milyen előnyöd származik a konzultációból?

Megtapasztalod a meditáció alkalmával a Théta agyhullámot, mely az ellazulás nagyon mély állapota. Ekkor az agyhullámok másodpercenként 4-7 ciklusú frekvenciára lassulnak. A théta agyhullámokat tekinthetjük a tudatalattinak is, hiszen ezek irányítják az elménk tudatos és tudattalan tartalmai közötti területet. Ezek tartalmazzák az emlékeket és az érzékeléseket, és ugyancsak ezek felelnek a gondolkodásmódunkért, a hiedelmeinkért és a viselkedésünkért. Veled együttműködve kijelölünk egy célt, melyet végig szem előtt tartva együtt haladunk az úton, hogy azt mihamarabb el is érjük. A feltétel nélküli szeretet terében történik a változás a Te engedélyeddel, a szabad akaratodból. Ebben a biztonságos, tudatos, mégis nyugodt, laza, szeretetteljes állapotban, ún. "ásással" megkeressük annak a problémának a gyökerét, amivel hozzám fordultál.

Azokra a tudatalatti hitrendszerekre, beidegződésekre, amik a nem kívánt állapotot/érzelmet/betegséget/élethelyzetet fenntartják vagy éppen az álmaid, vágyaid beteljesülésében akadályoznak, kitakarítjuk, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet tudjál élni.

Izomteszt segítségével le tudjuk ellenőrizni hogy a tudatalattid az adott hiedelme(ke)t igaznak vélik vagy sem.

Ezt követően elengedjük a blokkokat, majd letöltjük a pozitív érzelmeket. Ez azt jelenti, hogy megtanítjuk a tudatalattit a pozitív, előrevivő érzésekre, gondolatokra. Ezek az új, beépült megerősítések veszik át a régi beidegződések helyét.

Fontos tudni, hogy mindenhez kérem az engedélyed, így semmi sem történik az akaratodon kívül.

Mi várható a konzultáció után?

Nézd meg itt: http://gondolatvaltas.hu/index.php/visszajelzesek Köszönöm.

 

Önmagadban befektetés: 10.000 Ft / 1 fő / min. 1 óra - max. 1,30 perc

(Az ár bruttóban értendő.)

A konzultáció történhet személyesen, skype-on vagy telefonon, viberen.

Bejelentkezés, további információ: + 36 203 647 527 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.