ThetaHealing® Áss Mélyebbre Tanfolyam


Szeretnéd elmélyíteni az "ásás" tudományod? Akkor itt a helyed!

Az ÁSÁS-t nem lehet elkerülni, az érzelmek letöltése hasznos, ámde annak érdekében, hogy elérd a végső eredményt, el kell végezni az ásást is.

A ThetaHealing® Technika egyik legfontosabb lépése, hogy megszeress ásni magadon.

Elsajátítjuk, hogyan tudunk a félelmeken, a nehezteléseken, a betegségeken, a teremtésen, a genetikai mintánkon, a történelmi szinten és a lehetetlenen dolgozni.

 

Kinek szól ez a tanfolyam?

Neked, ha szeretnéd kidolgozni a félelmeidet: Határozd meg az összes félelem alatt húzódó legmélyebb félelmet.

Neked, ha szeretnéd kidolgozni a nehezteléseidet: Értsd meg a szituációt, kérdezd meg a klienstől, hogy mikor alakult ki a neheztelés és mi a mögöttes oka. Ez a módszer a neheztelések és más negatív érzelmek esetében használható, kivéve a félelmet.

Neked, ha szeretnéd kidolgozni a betegségeidet: Tárd fel, hogy miért alakult ki a betegség. Kérdezd meg a klienst, hogy hogyan szolgálja őt.

Képzeld el, hogy a jövőben a betegség már távozott. Kérdezd meg, hogy mi történne, ha teljesen jól lennél.

Neked, ha szeretnél dolgozni a manifesztációidon: A kliens vizualizálja, hogy mit szeretne manifesztálni. Tegyél fel kérdéseket, hogy beazonosításra kerüljenek a kérdéskörök. 

Neked, ha szeretnél dolgozni a genetikai mintáidon: Azonosítsd a témakört megkérdezve a klienst, hogy az édesanyja hite-e, az édesapja hite-e vagy egy ősének a hite-e.

Neked, ha szeretnél dolgozni a történelmi szinten: Dolgozz a hiedelmeken, amelyek elmúlt életekből hozottak és a csoporttudatosságokon.

Neked, ha szeretnél dolgozni a lehetetlenen: Tanítsd meg az agynak, hogy ami lehetetlennek látszik, valójában lehetséges.

 

A tanfolyam időtartama:

Tanfolyam minden nap: 09:00-tól - 15:00-ig tart.

Előképzettség: ThetaHealing® Alap és Haladó Tanfolyam

 

Mit kapsz a tanfolyamtól?

Mélyebb rálátást hitrendszereidre, és az önmagadba vetett hitet erősítjük, megszeretve az önmunkát.

A tanfolyam 2 napos (1 alvási ciklus szükséges), a tanfolyam végén nemzetközi oklevelet kapsz és, ThetaHealing® Dig Deeper (Áss Mélyebbre) Konzulenssé válsz.

 

A tanfolyam díja: 115.000 Ft

Most korai befizetés esetén a tanfolyam díja: 50.000 Ft

 

A ThetaHealing® tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a ThetaHealing Institute of Knowledge (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével. A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint.  A tanfolyam ára tartalmazza a ThetaHealing© munkafüzetet.