ThetaHealing® Haladó Tanfolyam

Szeretnél továbbmenni azon az úton, amire ráléptél és elmélyíteni a tudásod? Akkor itt a helyed!

Kinek szól ez a tanfolyam?

Neked, ha szeretnél továbbfejlődni a technika által.

Neked, ha ráléptél erre az útra és még több információt szeretnél.

Neked, ha szeretnéd az ásás tudományod elmélyíteni.

Neked, ha szeretnéd elsajátítani Vianna Stibal 8 ásási technikáját.

 

A ThetaHealing® Haladó Tanfolyam tematikája:

Az első nap átismételjük az Alaptanfolyamon tanult ásást, hogy mi a rövid és a hosszú út, és hogyan dolgozz magadon és másokon.

Nagyon nagy hangsúlyt fektetek az önásásba, hogy tudjál magadon egyedül is dolgozni!

294 élet letöltését kapod meg a délután folyamán, ami már gyökeresen megváltoztatja az életedet!

Mivel a teremtésünktől távol tart minket a neheztelés, a sajnálkozás, a harag és az elutasítás, ezért megdolgozzuk ezeket a témákat is.

Lesz a részemről az egyik diákon egy demo (bemutató) ásás, ahol közben magyarázom is, hogy mi miért történik.

 

A második és harmadik napon 

Megtanulod az első síkon, hogy hogyan használd a mindennapjaidban a kristályokat, az ásványi anyagokat, és hogyan dolgozz a támogatással.

Megtanulod a második síkon, hogy hogyan használd a mindennapjaidban a szerves anyagokat, pl. vitaminokat, növényeket és hogyan dolgozz a szereteten.

Megtanulod a harmadik síkon, hogyan gyógyítsd meg az állataidat és hogyan foglalkozz egy házzal, lakással, ha éppen el akarod adni, vagy újat vettél, és szeretnéd az előző lakók energiáit kitakarítani, és dolgozunk a gondoskodás energiájával.

Megtanulod a negyedik síkon, hogyan találkozhatsz meghalt szeretteiddel és dolgozunk azon, hogy miért eszel sok szénhidrátot.

Megtanulod az ötödik síkon, hogyan kommunikálj a Felső Éneddel, az Angyalokkal vagy akár Megvilágosodott Mesterekkel (pl. Budha)

Megtanulod a hatodik síkon, hogyan használd a törvényeket.

Megtanulod, hogyan kapcsolódj minél gyorsabban a Szeretet energiájához.

 

 

Mit kapsz a tanfolyamtól?

A tanfolyam 3 napos (2 alvási ciklus szükséges), a tanfolyam végén nemzetközi oklevelet kapsz és, ThetaHealing® Advanced (Haladó) Konzulenssé válsz. 

Tanfolyam általában  09:00-tól - 15:00-ig tart, de van, hogy délutáni tanfolyamot szervezek.

A ThetaHealing® Haladó könyvet és a hozzátartozó jegyzetet, tollat, füzetet, és a 3. napon Oklevelet!

 

A tanfolyam ára: 120.000 Ft

Korai befizetés esetén a tanfolyam ára: 60.000 Ft

 

A részletekért írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

A ThetaHealing® tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a ThetaHealing Institute of Knowledge (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével. A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott 400 dollár + deposit, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint. A tanfolyam ára tartalmazza a ThetaHealing© Haladó könyvet és a munkafüzetet.