ThetaHealing® Ritmus Tanfolyam

 

Készen állsz, hogy megtaláld az igazi Ritmust és az egyensúlyt az életedben?

Változtasd meg a meggyőződéseidet, miközben egy új izgalmas módját ismered meg a súlyod elengedésének és a belső békédbe való bekapcsolódásba.

Ez nem egy fogyást elősegítő tanfolyam! Igazi ritmust találhatsz az elméd, a tested és a lelked számára, miközben belehalangolódsz álmaidon és vágyaidon keresztül a belső szépségedbe és önmagad szeretetébe. 

A Tanfolyam nem arról szól, hogy ki a legvékonyabb és a legszebb, hanem arról, hogy, érezd magad kényelmesen a saját testedben és megtaláld a belső békét és boldogságot, azáltal, hogy elfogadod azt, aki valójában vagy. 

  

THETAHEALING® RITMUS Tanfolyam, hogy Megtaláld A Tökéletes Súlyod!

R átalálsz az

I gazi

T eremtés

M ódszerére, innen egy

U grás a

S iker

Ez a tanfolyam megtanít arra, hogy hogyan használd a ThetaHealing© Technikát arra, hogy erős, egészséges és gyönyörű tested legyen.

Ez a tanfolyam azoknak szól, akiknek nincs súlyos egészségügyi problémájuk, és nem restek arra sem, hogy minden nap tegyenek a fogyásért. Ám nem csupán az elhívástól szenvedőknek segíthet, hanem az egyéb súlyproblémákkal küszködőknek, így tehát az anorexiás és bulimiás egyéneknek is.

 

A tanfolyam 5 lépésből áll:

- változtassunk hiedelmeinken,

- válasszuk ki a megfelelő élelmiszereket és étrend-kiegészítőket, hogy tápláljuk a testünket,

- szívvel étkezzünk, bűntudat nélkül, szeretettel,

- áldjuk meg és élvezzük az elfogyasztott ételeket,

- sportoljunk, mozogjunk - a tudatalatti bevonásával, folyamatosan!

Tanfolyami videóajánló:

.be

A tanfolyam időtartama: 

A tanfolyam: 09:30-tól 17:00-ig tart. (2 x 1/4 óra + 1 óra ebédszünetet tartalmaz.)

vagy

délutáni tanfolyam ebédszünet nélkül 15:00-ig 21:00-ig tart. (2 x 1/4 óra szünetet tartalmaz.)

 

A tanfolyam előfeltétele: ThetaHealing® Alap, Haladó és Áss Mélyebbre Tanfolyam

 

Mit kapsz a tanfolyamon?

Sokkal könnyebb úgy élni, hogy nem kell állandóan a súlyunkkal foglalkozni, hanem egy önmagaddal elégedett életet élhetsz.

Adjunk hát egy esélyt ennek a programnak. Lássuk, mi történik, ha végigcsináljuk.

A tanfolyam díja: 35.000 Ft

A részletekért írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A ThetaHealing® tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a ThetaHealing Institute of Knowledge (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével. A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott 100 dollár + deposit, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint. A tanfolyam ára tartalmazza a ThetaHealing© Ritmus Könyvet és munkafüzetet.