ThetaHealing® Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam

 

Múltad rejtélyeinek felfedése, hogy szabadon haladj a jövőd felé.

A ThetaHealing® Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam speciálisan a kultúrákra és gondolatiságokra összpontosít, hogy felfedje a jelen- és a múlt kérdéseit faji, vallási és emberi szemszögből. Amint ezek a hitbéli kérdések felszínre kerülnek, az évszázadokra is visszanyúló, rejtett gyűlölet és harag feloldásra kerül. Sok tanulónak van genetikai és történelmi hitrendszere más kultúrákkal kapcsolatban, amit nem is ismernek, és olyan országokkal kapcsolatban, ahol sosem jártak. A résztvevők számára így lehetővé válik a világon élő emberek és a különböző kultúrák elfogadása a Feltétel Nélküli Szeretet által. 

A ThetaHealing® Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam tematikája:

Az Első és a Második Napon a Világ országaira összpontosítunk, a hiedelmek és szokások áttekintésével. A diákok Hitmunkát végeznek, hogy megtalálják és feloldják a negatív érzéseket, programokat a Világ más kultúráival és a népcsoportokkal kapcsolatban.

A Harmadik Nap kitakarítjuk az előítéleteket bizonyos emberek és vallások iránt.

A Negyedik és az Ötödik Napon, a világ vallásain lesz a hangsúly, ezek meggyőződésein és a Feltétel Nélküli Szeretet általi elfogadásukon.

Ebben a korban, amelyben élünk a világ sokkal kisebb hellyé vált. Az információs kornak és a repülős utaknak köszönhetőn, a különböző kultúrák egyre inkább képesek érintkezni egymással. Emiatt kiemelten fontos, hogy megértsük és elfogadjuk a többi kultúrát. Az első Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam diákjai nagyon meglepődtek, hogy a Hitmunka során, milyen sok negatív tudatalatti minta, érzet és érzelem került napvilágra. Sok esetben ez genetikai (Ősöktől kapott) hiedelem volt, amely a más országok, területek és azok lakosai ellen irányuló félelem, gyűlölet és harag volt, és amelyről nem is tudtak. A Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam egy erőteljes eszköz arra, hogy eltávolítsuk belső – és külső konfliktusainkat magunkkal és másokkal szemben.

 

A tanfolyam előfeltétele:

ThetaHealing® Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

vagy

ThetaHealing® Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Intuiti­v Anatómia Tanfolyam

vagy

ThetaHealing® Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Alap Instruktori Tanfolyam , Haladó Instruktori Tanfolyam

 

 

Időtartama a tanfolyamnak:

A tanfolyam 5 napos, a tanfolyam végén nemzetközi oklevelet kapsz és, ThetaHealing® Világgal Való Kapcsolat Konzulenssé válsz. 

Tanfolyam minden nap:  09:00-tól - 15:00-ig tart.

 

 

A tanfolyam díja: 230.000 Ft

Korai befizetés esetén a tanfolyam díja: 130.000 Ft.

 

A részletekért írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A ThetaHealing® tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a ThetaHealing Institute of Knowledge (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével. A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott 800 dollár + deposit, (ami tartalmazza a tanfolyam díján felmerülő esetleges költségeket), de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint. A tanfolyam ára tartalmazza a ThetaHealing© munkafüzetet.